Nieuws

WIJ ZIJN GROEN!!!

Geplaatst op dinsdag 4 juni 2019

Op maandag 3 juni 2019 kregen wij bezoek van de inspectie van het onderwijs. De inspectie beoordeelde de kwaliteit van het onderwijs met een dikke voldoende! De inspectie beoordeelde alle indicatoren met voldoende en de indicatoren zicht op ontwikkeling, pedagogisch klimaat (hoe voel je je op school), kwaliteitszorg, kwaliteitscultuur en didactisch handelen (hoe geeft de

Lees verder

Meeloopdag in het onderwijs op 20 juni!

Geplaatst op woensdag 29 mei 2019

Ervaar hoe leuk het is om voor de klas te staan! Meld je aan voor de meeloopdag op 20 juni 2019 via www.lelystad.nl.meeloopdag Je kunt deze dag meekijken met een leerkracht, een handje meehelpen in de klas of zelf een les geven op één van de Lelystadse scholen. Aandacht voor het lerarentekort In Lelystad is

Lees verder

De Grundel super trots op nieuwe shirts!

Geplaatst op dinsdag 21 mei 2019

Met de opbrengst van de kerstmarkt heeft De Grundel prachtige nieuwe schoolshirts kunnen aanschaffen! In deze knalkleurige shirts zullen de kinderen stralen tijdens de schooltoernooien en evenementen!

Lees verder

Wij hebben twee leuke vacatures!

Geplaatst op dinsdag 21 mei 2019

Wij hebben twee leuke vacatures! Ken jij of ben jij iemand die van september tot januari bij ons wilt komen werken? Reageer dan op onderstaande vacature!  

Lees verder

Verkeersexamen

Geplaatst op dinsdag 14 mei 2019

Groep 7 deed gisteren verkeersexamen. Het was een spannende middag, maar gelukkig heeft iedereen zich goed aan de verkeersregels gehouden! Goed gedaan groep 7! Wij zijn veilig in het verkeer!  

Lees verder

Tijdelijke vacature

Geplaatst op vrijdag 10 mei 2019

Wij hebben een tijdelijke vacature! Ken jij of ben jij iemand die van september tot januari bij ons wilt komen werken? Reageer dan op onderstaande vacature!  

Lees verder

Koningsspelen 2019

Geplaatst op vrijdag 12 april 2019

De koningsspelen op De Grundel waren een succes! Er werd een vossenjacht gehouden waarbij ouders, leerkrachten en de directeur vermomd in de wijk zaten als leden van het koningshuis, sporters of lentefiguren! Bij iedere “vos” moest er een sportieve opdracht worden gedaan en daarna was er een heerlijke koningslunch!    

Lees verder

Het voetbalteam van De Grundel wint een beker!

Geplaatst op vrijdag 12 april 2019

Het voetbalteam van De Grundel is derde geworden! We zijn ontzettend trots op ons sportieve team en hebben ze met de hele school gehuldigd op het podium!  

Lees verder

Het voetbalteam van De Grundel speelt in de Finale Poule

Geplaatst op maandag 8 april 2019

Aankomende woensdag 10 april speelt het voetbalteam van De Grundel in de finale poule! We zijn nu al ontzettend trots! U bent van harte uitgenodigd om ze te komen aanmoedigen!  Zet hem op kanjers!  

Lees verder

Een fantastische voorstelling in groep 1/2

Geplaatst op maandag 8 april 2019

Op vrijdag 5 april werd er op De Grundel voor groep 1/2 een fantastische voorstelling georganiseerd door De Kubus “Houten Dromen”. De kinderen vonden het geweldig, er werd gegierd van het lachen! Na de voorstelling gaven de acteurs een knutselworkshop en kon iedereen zich creatief uitleven met klei en kosteloos materiaal.

Lees verder