Nieuws

De Grundel super trots op nieuwe shirts!

Geplaatst op dinsdag 21 mei 2019

Met de opbrengst van de kerstmarkt heeft De Grundel prachtige nieuwe schoolshirts kunnen aanschaffen! In deze knalkleurige shirts zullen de kinderen stralen tijdens de schooltoernooien en evenementen!

Lees verder

Wij hebben twee leuke vacatures!

Geplaatst op dinsdag 21 mei 2019

Wij hebben twee leuke vacatures! Ken jij of ben jij iemand die van september tot januari bij ons wilt komen werken? Reageer dan op onderstaande vacature!  

Lees verder

Verkeersexamen

Geplaatst op dinsdag 14 mei 2019

Groep 7 deed gisteren verkeersexamen. Het was een spannende middag, maar gelukkig heeft iedereen zich goed aan de verkeersregels gehouden! Goed gedaan groep 7! Wij zijn veilig in het verkeer!  

Lees verder

Tijdelijke vacature

Geplaatst op vrijdag 10 mei 2019

Wij hebben een tijdelijke vacature! Ken jij of ben jij iemand die van september tot januari bij ons wilt komen werken? Reageer dan op onderstaande vacature!  

Lees verder

Koningsspelen 2019

Geplaatst op vrijdag 12 april 2019

De koningsspelen op De Grundel waren een succes! Er werd een vossenjacht gehouden waarbij ouders, leerkrachten en de directeur vermomd in de wijk zaten als leden van het koningshuis, sporters of lentefiguren! Bij iedere “vos” moest er een sportieve opdracht worden gedaan en daarna was er een heerlijke koningslunch!    

Lees verder

Het voetbalteam van De Grundel wint een beker!

Geplaatst op vrijdag 12 april 2019

Het voetbalteam van De Grundel is derde geworden! We zijn ontzettend trots op ons sportieve team en hebben ze met de hele school gehuldigd op het podium!  

Lees verder

Het voetbalteam van De Grundel speelt in de Finale Poule

Geplaatst op maandag 8 april 2019

Aankomende woensdag 10 april speelt het voetbalteam van De Grundel in de finale poule! We zijn nu al ontzettend trots! U bent van harte uitgenodigd om ze te komen aanmoedigen!  Zet hem op kanjers!  

Lees verder

Een fantastische voorstelling in groep 1/2

Geplaatst op maandag 8 april 2019

Op vrijdag 5 april werd er op De Grundel voor groep 1/2 een fantastische voorstelling georganiseerd door De Kubus “Houten Dromen”. De kinderen vonden het geweldig, er werd gegierd van het lachen! Na de voorstelling gaven de acteurs een knutselworkshop en kon iedereen zich creatief uitleven met klei en kosteloos materiaal.

Lees verder

1 april, kikker in je bil!

Geplaatst op maandag 1 april 2019

Op De Grundel kwamen de kinderen op maandag 1 april in zwemkleding naar de gym want daar werd een heus opblaaszwembad verwacht… Het opblaaszwembad was er maar of deze voldeed aan de verwachtingen….? 1 april, kikker in je bil :D!  

Lees verder

Kunst in groep 1/2 en 2/3

Geplaatst op woensdag 27 maart 2019

Groep 1/2 en groep 2/3 werken deze periode aan het thema “kunst”. Kunstenaars als van Gogh, Mondriaan en Warhal worden door de kinderen bestudeerd en de kinderen maken in de klas hun eigen kunstwerken. Ze leren hoe het is om een echte kunstenaar te kunnen zijn en je fantasie te mogen gebruiken. Er hangen prachtige

Lees verder