Overblijf

Stichting de Tussentijd organiseert de overblijf op de Grundel.

Algemene informatie

Voor algemene informatie over het overblijven, het overblijfprotocol, en inschrijf- en wijzigingsformulieren kunt u terecht op de website van Stichting de Tussentijd: www.stichtingdetussentijd.nl

De coördinator van de overblijf op de Grundel is : Yvonne Leenders.
Yvonne zal op wisselende dagen aanwezig zijn.  Zij is  telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08:30-09:30 uur op 06- 25307249.
De overblijf heeft ook een eigen mailadres waarop u uw vragen/problemen, afmeldingen en aanmeldingen voor incidentele overblijf kwijt kunt: y.leenders@stichtingdetussentijd.nl

Hoe kunt u uw kind aanmelden voor de overblijf:

U kunt uw kind(eren)  aanmelden voor incidentele overblijf, uiterlijk dezelfde dag tot 9.00 u ’s morgens via de digitale strippenkaart.
U regelt de overblijf online. U maakt een account aan en koopt een tegoed. Daarna kunt u dagen inplannen (www.stichtingdetussentijd.nl)

Hoe kunt u uw kind  afmelden voor de overblijf:

  • Indien uw kind niet naar de overblijf komt dan is het belangrijk uw kind vóór 9.00 uur af te melden via mail/sms/telefonisch bij de coördinator TSO. Afmeldingen van uw kind(eren) kunt u telefonisch of per mail doorgeven tot 09.30 uur, vergeet niet de voor- en achternaam en groep(en) van uw kind(eren) duidelijk te vermelden.
  • Als uw kind bij een vriendje/vriendinnetje gaat eten, dan dient u dit schriftelijk of telefonisch aan de coördinator TSO door te geven. U kunt uw kind ook een briefje meegeven. Zonder toestemming mogen kinderen niet ergens anders eten.