groep 8

Ik ben Meester Martijn en ben nu bezig met mijn vierde schooljaar op De Grundel. We zijn een school die altijd op zoek is naar nieuwe ontwikkelingen. Er is ruimte voor creativiteit en diverse ideeën  over het onderwijs. Daarnaast kan ik stellen dat met ons frisse nieuwe team een hele fijne werkplek heb.

Op school ben ik de Media-coördinator en dat betekent dat alles computer en media gerelateerd op mijn bordje komt. Dit is gelukkig een hobby van mij want het is een flinke kluif in het onderwijs. We maken als school nu flinke stappen op dit gebied en lopen ook op sommige fronten voor!

Mijn klas is natuurlijk de beste van de school! Groep 8 is een bijzonder schooljaar; van schoolvoetbal tot kamp en van musical tot de eindtoets. Een jaar vol avonturen en spanning! Ik vind het belangrijk dat kinderen gelukkig zijn en dat is in de klas ook het hoofddoel. Gelukkige kinderen leren vanzelf! Ik coach leerlingen met hun doelen en zorg ervoor dat zij zelf leren hun leerproces bij te houden. Dit schooljaar zijn we daar heel ver mee; groep 8 is in ontwikkeling!

Mijn naam is Chantal Corino. Ik ben 20 jaar oud en net begonnen aan mijn laatste jaar op de pabo. Via de Grundel heb ik de kans gekregen om mijn laatste stage op deze school te voltooien. Ik hoop dit jaar in groep 8 door te groeien tot een start bekwame leerkracht en aan het eind van dit schooljaar af te studeren.

Ik sta op donderdag en vrijdag voor groep 8. Ik zal mijn uiterste best doen om de leerlingen op die dagen zo goed mogelijk onderwijs te bieden, dat aansluit op de behoeftes van de leerlingen.

Groep 8 is een bijzonder schooljaar; musical, kamp, eindtoets. Het laatste schooljaar voordat de middelbare school begint. Ik vind het belangrijk dat de leerlingen zich prettig voelen in de groep en het gezellig hebben om zo hun kansen optimaal te benutten. Ik wil de leerlingen helpen bij het behalen van hun doelen, maar hen tegelijkertijd verantwoording laten dragen over hun eigen leerproces en zo voorbereid mogelijk laten starten op de middelbare school.

Ik heb onwijs veel zin in dit schooljaar en kan niet wachten een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de leerlingen!