groep 8

Ik ben juf Chantal. Ik ben 21 jaar oud en start dit schooljaar met mijn eerste echte jaar als juf. Afgelopen schooljaar mocht ik mijn laatste stage op De Grundel met succes volbrengen en ben ik afgestudeerd van de pabo.

Aankomend schooljaar sta ik van maandag tot en met vrijdag voor groep 8. Ik heb er onwijs veel zin in en zal mijn uiterste best gaan doen om de kinderen zo goed mogelijk onderwijs te bieden. Onderwijs dat aansluiten op de behoeftes van de kinderen.

Groep 8 is een bijzonder schooljaar; het laatste jaar op de basisschool, musical, kamp en de eindtoets. Allemaal spannende, maar ook leuke gebeurtenissen. Daarom wil er samen met de kinderen voor zorgen dat zij zich prettig voelen in de groep en het gezellig hebben met elkaar en mij. Ik ben ervan overtuigd dat dit een positieve invloed op het leren van de kinderen heeft en het voor de kinderen daardoor gemakkelijker wordt het beste uit zichzelf te halen.

Ik zie het als mijn taak om de kinderen te helpen, begeleiden en ondersteunen bij het behalen van hun doelen. Tegelijkertijd wil ik de kinderen ook verantwoording laten dragen voor hun eigen leerproces. Dit om ervoor te zorgen dat de kinderen inzicht in hun eigen leerproces hebben.

Ik heb onwijs veel zin in dit schooljaar en kan niet wachten om er met de kinderen een fantastisch schooljaar van te maken!