groep 8

Ik ben Meester Martijn en ben nu bezig met mijn tweede schooljaar op De Grundel. Ik heb specifiek gekozen voor de Grundel omdat het een school in ontwikkeling is. Er is ruimte voor creativiteit en nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast kan ik stellen dat met ons frisse nieuwe team een hele fijne werkplek heb.

Op school ben ik de Media-coördinator en dat betekent dat alles computer en media gerelateerd op mijn bordje komt. Dit is gelukkig een hobby van mij want het is een flinke kluif in het onderwijs. We maken als school nu flinke stappen op dit gebied en lopen ook op sommige fronten voor!

Mijn klas is natuurlijk de beste van de school! Groep 8 is een bijzonder schooljaar; van schoolvoetbal tot kamp en van musical tot de eindtoets. Een jaar vol avonturen en spanning! Ik vind het belangrijk dat kinderen gelukkig zijn en dat is in de klas ook het hoofddoel. Gelukkige kinderen leren vanzelf! Ik coach leerlingen met hun doelen en zorg ervoor dat zij zelf leren hun leerproces bij te houden. Dit schooljaar zijn we daar heel ver mee; groep 8 is in ontwikkeling!

Geen berichten gevonden