Groep 6/7

Mijn naam is Janneke de Vries, leerkracht groep 6/7 van OBS De Grundel. Ik kom uit Kampen. Dit is het derde jaar dat ik op De Grundel mag werken. De Grundel staat voor mij voor werkplezier, persoonlijke ontwikkeling en er samen met collega’s en ouders voor zorgen dat we de kinderen helpen zich tot de best mogelijke versie van zichzelf te ontwikkelen.

In groep 6/7 zijn wij met heel veel dingen druk bezig. Natuurlijk besteden we veel aandacht aan rekenen, taal, lezen en spelling. Daarnaast vindt er in dit jaar in groep 7 ook het verkeersexamen plaats. Groep 6 gaat op schoolreis en groep 7 gaat zelfs een nachtje op kamp! Naast dat we veel bezig zijn met leerstof, hebben we ook oog voor elkaar. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich fijn voelt in onze groep. We leren om ruzies op een goede manier op te lossen en als vrienden weer met elkaar verder te gaan. We weten waar onze leerdoelen liggen maar kennen ook onze talenten. Deze talenten proberen we in te zetten om anderen te helpen.