Groep 2/3

Ik ben Michelle Vasse- van Wijgerden en ben 27 jaar en woon in Harderwijk met mijn man. Ik ben sinds dit schooljaar werkzaam op de Grundel. Ik werk van maandag tot en met vrijdag in groep 2-3. Dit is mijn 5e schooljaar voor de klas na mijn afstuderen aan de PABO aan het Saxion in Deventer, ik vind het erg fijn dat ik mijn ervaring hier nu kan inzetten.

Er zitten 30 ontzetten enthousiaste en leergierige kinderen in groep 2-3. We werken hard, helpen elkaar, zijn lief voor elkaar en hebben heel veel plezier! We gaan er een heel fijn jaar van maken.

__________________________________________________

Mijn naam is Jenna Post.

Ik ben sinds mei 2020 onderwijsassistent op De Grundel. Dit schooljaar geef in ondersteuning in groep 1/2 en 2/3. Ik loop rond als extra paar handen voor de leerkracht en ben elke ochtend te vinden op De Grundel.

Ik vind het geweldig om creatief bezig te zijn met de kinderen en middels fantasie de kinderen te laten groeien in hun eigen ik. Ik geniet van de momenten dat ik de kinderen zie groeien in hun ontwikkeling. Elke dag is weer anders en maakt voor mij elke dag weer een nieuwe uitdaging.