Groep 2/3

Mijn naam is Esther Hekman. De komende periode tot de kerstvakantie zal ik Julia vervangen tijdens haar bevallingsverlof. Op maandag, dinsdag en woensdag ben ik te vinden in groep 2/3.

Groep 2/3 bestaat uit 24 zeer enthousiaste en leergierige kinderen. Het werken met de kinderen geeft mij elke dag weer nieuwe energie. Voor de klas staan beschouw ik dan ook als een voorrecht en ik hoop dat ik de kinderen met een glimlach in de klas krijg en dat ze ook met een glimlach weer naar huis gaan. Leren is belangrijk en dan is het natuurlijk van belang dat ze goed in hun vel zitten en dat er een goede sfeer in de klas heerst.

————————————————————————————–

Ik ben Moniek Gooijer en sinds dit schooljaar werkzaam op de Grundel. Op woensdag werk ik in groep 1/2 en op donderdag en vrijdag in groep 2/3.

Ik ben 29 jaar en woon in Lelystad samen met mijn vriend en dochtertje.

Ik heb ontzettend zin om met de kinderen aan de slag te gaan, we hebben al een hele fijne eerste week gehad. Tot ziens op school!

__________________________________________________

Ik ben Fenna Koster. Ik ben onderwijsassistent op De Grundel.

Ik ben sinds 2016 werkzaam op De Grundel. Ik ben iedere ochtend in school. Dit schooljaar geef ik ondersteuning op het leerplein van groep 1 t/m 3. Ik loop rond als extra paar handen voor de leerkracht, of zodat de leerkracht met kleine groepjes leerlingen kan werken. Of ik werk zelf met een klein groepje leerlingen.

Ook werk ik met kleine groepjes leerlingen uit de andere groepen. Dit kan variëren van extra lezen met leerlingen of extra woordenschat oefenen.

Ik vind het fijn om met het team zorg te dragen voor een veilige en rijke leeromgeving voor de kinderen die op onze school zitten.