Groep 2/3

Ik ben Julia Visser-Guise. Dit is het vijfde jaar dat ik op de Grundel werk. Ik haal heel veel energie uit het werken met kinderen! Het is geweldig als kinderen aan het eind van de dag naar je toe komen om te vertellen welke nieuwe dingen zij geleerd hebben en nu kunnen. Het team op de Grundel ervaar ik als een hardwerkend team wat het welzijn en de ontwikkeling van kinderen voorop stelt.
Groep 2/3 is een enthousiaste groep van 20 leerlingen. Groep 3 wil graag nieuwe dingen leren (vooral lezen) en laten dit ook trots horen wanneer het lukt. Groep 2 vindt het heerlijk om in de verschillende uitdagende hoeken te spelen en werken. Er is een veilige sfeer in de groep en kinderen durven elkaar aan te spreken wanneer dit nodig is.
__________________________________________________

Ik ben Fenna Koster. Ik ben onderwijsassistent op De Grundel.

Ik ben sinds 2016 werkzaam op De Grundel. Ik ben iedere ochtend in school. Dit schooljaar geef ik ondersteuning in de groepen 1/2 en 2/3. Ik loop rond als extra paar handen voor de leerkracht, of zodat de leerkracht met kleine groepjes leerlingen kan werken. Of ik werk zelf met een klein groepje leerlingen.

Ook werk ik met kleine groepjes leerlingen uit de andere groepen. Dit kan variëren van extra lezen met leerlingen of extra woordenschat oefenen.

Ik vind het fijn om met het team zorg te dragen voor een veilige en rijke leeromgeving voor de kinderen die op onze school zitten.

Geen berichten gevonden