Groep 1/2

Mijn naam is Jomayra van Dijk. Ik ben 30 jaar en woon in Lelystad. Dit is het derde jaar dat ik werkzaam ben op de Grundel in groep 1/2. In 2009 deed ik de opleiding ‘Onderwijsassistent’ en heb ik mijn allereerste stage mogen lopen op de Grundel. Na het behalen van mijn PABO diploma in 2014, heb ik op verschillende scholen in Flevoland gewerkt. Op de Grundel heb ik nu echt mijn plek gevonden en werk ik samen met een fantastisch team aan een mooie toekomst voor onze leerlingen!
In groep 1/2 zijn we gestart met 20 kanjers en daar komen in de loop van het jaar nog meer nieuwe kanjers bij. Het blijft een feestje om te zien hoe nieuwe leerlingen bij de hand worden genomen door klasgenootjes en zich steeds meer thuis gaan voelen op onze school, in onze gezellige klas! Bij ons in de klas helpen we elkaar, zijn we aardig voor elkaar en hebben we vooral veel plezier!

_______________________________________________

Mijn naam is Jenna Post.

Ik ben sinds mei 2020 onderwijsassistent op De Grundel. Dit schooljaar geef in ondersteuning in groep 1/2 en 2/3. Ik loop rond als extra paar handen voor de leerkracht en ben elke ochtend te vinden op De Grundel.

Ik vind het geweldig om creatief bezig te zijn met de kinderen en middels fantasie de kinderen te laten groeien in hun eigen ik. Ik geniet van de momenten dat ik de kinderen zie groeien in hun ontwikkeling. Elke dag is weer anders en maakt voor mij elke dag weer een nieuwe uitdaging.