Groep 1/2

Mijn naam is Jomayra van Dijk. Ik ben 28 jaar en woon in Lelystad. Vanaf dit schooljaar ben ik werkzaam op de Grundel in groep 1/2. In 2009 deed ik de opleiding ‘Onderwijsassistent’ en heb ik mijn allereerste stage mogen lopen op de Grundel. In 2014 ben ik afgestudeerd aan de PABO van Windesheim Zwolle. Na het behalen van mijn diploma heb ik op meerdere scholen in Flevoland ingevallen. Nu ben ik hier fulltime en kan ik alle kennis en ervaringen die ik op die verschillende scholen heb opgedaan kan ik nu delen met het team.

In groep 1/2 zijn we gestart met 20 kanjers en daar komen in de loop van het jaar nog meer nieuwe kanjers bij. Bij ons in de klas helpen we elkaar, zijn we aardig voor elkaar en hebben we bovenal veel plezier!

_______________________________________________

Ik ben Fenna Koster. Ik ben onderwijsassistent op De Grundel.

Ik ben sinds 2016 werkzaam op De Grundel. Ik ben iedere ochtend in school. Dit schooljaar geef ik ondersteuning in de groepen 1/2 en 2/3. Ik loop rond als extra paar handen voor de leerkracht, of zodat de leerkracht met kleine groepjes leerlingen kan werken. Of ik werk zelf met een klein groepje leerlingen.

Ook werk ik met kleine groepjes leerlingen uit de andere groepen. Dit kan variëren van extra lezen met leerlingen of extra woordenschat oefenen.

Ik vind het fijn om met het team zorg te dragen voor een veilige en rijke leeromgeving voor de kinderen die op onze school zitten.

Geen berichten gevonden