Bewegingsonderwijs

Ik ben meester Jasper en sinds vorig schooljaar geef ik de lessen bewegingsonderwijs op de Grundel. Naast de lessen op de Grundel geef ik dit schooljaar ook gymles op de Vogelveste, het Mozaïek en de Driemaster.
Vanaf groep 3 krijgen de kinderen op de Grundel twee maal in de week een les bewegingsonderwijs, waarin een zo breed mogelijk – binnen veilige arrangementen – doel wordt nagestreefd: een positieve ontwikkeling van sociaal-emotionele en motorische vaardigheden. De leerlingen uit de groepen 1 en 2 krijgen ook bewegingsonderwijs. Ze gaan eenmaal per week naar de grote gymzaal. De leerlingen maken zo vroeg mogelijk kennis met de verscheidene bewegingsgebieden. Op de Grundel krijgen de leerlingen van jongs af aan activiteiten aangeboden om het sporten en een gezonde leefstijl te stimuleren.
Bent u op zoek naar een passende sport voor uw zoon/dochter, heeft u vragen op beweeggebied of wilt u gewoon een gezellig praatje maken, dan bent u natuurlijk altijd van harte welkom in de gymzaal!

Geen berichten gevonden