Groep 8

Ik ben Meester Martijn en ben nu bezig met mijn derde schooljaar op De Grundel. Ik werk hier met veel plezier omdat ik een team heb die mij versterkt en begrijpt. We staan open voor nieuwe ideeën, maar waarborgen waar we zo hard aan hebben gewerkt in de afgelopen jaren.

Op school ben ik de Media-coördinator en dat betekent dat alles computer en media gerelateerd op mijn bordje komt, maar gelukkig is het een hobby van mij! We maken als school nu flinke stappen op dit gebied en lopen ook op sommige onderdelen voor!

Mijn klas is natuurlijk de beste van de school! Groep 8 is een bijzonder schooljaar; van schoolvoetbal tot kamp en van musical tot de eindtoets. Een jaar vol avonturen en spanning! Ik vind het belangrijk dat kinderen gelukkig zijn en dat is in de klas ook het hoofddoel: gelukkige kinderen leren vanzelf! Ik coach leerlingen met hun doelen en zorg ervoor dat zij zelf leren hun leerproces bij te houden. Groep 8 is altijd een bijzonder jaar, daar doen we ons best voor!