WIJ ZIJN GROEN!!!

Geplaatst op dinsdag 4 juni 2019

Op maandag 3 juni 2019 kregen wij bezoek van de inspectie van het onderwijs. De inspectie beoordeelde de kwaliteit van het onderwijs met een dikke voldoende!

De inspectie beoordeelde alle indicatoren met voldoende en de indicatoren zicht op ontwikkeling, pedagogisch klimaat (hoe voel je je op school), kwaliteitszorg, kwaliteitscultuur en didactisch handelen (hoe geeft de leerkracht les) zelfs met “goed”. Een fantastische prestatie waar de directie, het team, ouders en kinderen ontzettend trots op zijn.
“Het onderwijs op OBS De Grundel is ontzettend verbeterd en we hebben er altijd vertrouwen in gehad dat met deze directie en dit team het beste uit onze kinderen wordt gehaald zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen!” aldus een betrokken ouder van OBS De Grundel.

OBS De Grundel kleurt groen en met slingers, ballonnen, kinderchampagne, taart, muziek en een heuse polonaise werd dit vandaag groots gevierd!

Het uitgebreide rapport van de inspectie kunt u binnenkort terug vinden onder het tabblad “Voor ouders”, Inspectie”.