De feestweek op De Grundel een groot succes!

Geplaatst op maandag 9 juli 2018

OBS De Grundel bestaat 40 jaar!

OBS De Grundel bestaat 40 jaar en dat is gevierd met een heuse feestweek!
De hele week stond in het teken van feestelijke activiteiten voor de kinderen op school, maar ook de buurt en oud leerlingen konden meegenieten van dit jubileum.

De feestweek werd geopend met een herrieoptocht door de wijk. Alle kinderen knutselenden hiervoor in de ochtend muziekinstrumenten, vlaggetjes en slingers om luid en duidelijk te laten weten; “Het is feest  op De Grundel!”. De kinderen werden in de optocht muzikaal begeleidt door een dweilorkest. Het feest barstte echt goed los op woensdagmiddag. Op het plein van De Grundel verscheen een stormbaan, er konden ballon creaties worden gemaakt, er waren hapjes en drankjes, kinderen konden worden geschminkt en juffen, meesters, vaders en moeders werden uitgedaagd tot een ritje op een rodeo stier. De sfeer was gezellig, de feeststemming optimaal en op het plein waren alleen maar blije gezichtjes te zien. “Precies zoals we het graag zien op De Grundel” aldus de directeur, Lisa Weustink. “We zijn trots op onze school en de fijne sfeer die we hier elke dag met de kinderen ervaren. Door op deze manier feest met elkaar te vieren ontstaat er een nog groter gevoel van samenhorigheid tussen ouders en kinderen in de buurt. Het was een fantastische week! Op naar nog 10 jaar OBS De Grundel!