De Grundel zet zich in voor ouderen met kerst!

Geplaatst op vrijdag 22 december 2017

Op OBS De Grundel vinden we normen en waarden en respect voor je omgeving erg belangrijk.
Op dagelijkse basis besteden we veel aandacht aan een goede omgang met elkaar. Hier hoort niet alleen een respectvolle omgang met mensen in je directe omgeving bij, maar ook daarbuiten.

Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen het fijn heeft tijdens de kerst, besteden we dit jaar extra aandacht aan ouderen, in dit geval de bewoners van de Hanzeborg.

De media bericht vaak over de eenzaamheid van deze doelgroep en dat gaat de leerkrachten en kinderen van OBS De Grundel aan het hart.
Daarom hebben de kinderen van OBS De Grundel ontzettend hun best gedaan om creatieve, vrolijke, mooie kerstkaarten vol glitter en kerstwensen te maken voor de bewoners van de Hanzeborg.

Op vrijdag 22 december hebben leerkrachten en kinderen deze kaarten bij de bewoners langs gebracht om ze persoonlijk fijne feestdagen te wensen.