Jumbo schoolspaaractie levert bijna 1400 euro op!

Geplaatst op dinsdag 8 november 2016

Op dinsdag 8 november was het eindelijk zo ver! Het exacte bedrag dat we bij elkaar hebben weten te sparen met de Jumbo Schoolspaaractie werd vandaag bekend gemaakt. Juf Jolanda ontving uit handen van een medewerker van Jumbo Dusselaar in de Jol een grote cheque met een bedrag van maar liefst 1380,01 euro!!! Een fantastisch resultaat waar we heel erg blij mee zijn. De komende tijd zal het bedrag worden uitgegeven aan de aanschaf van een duikelrek, technisch Lego en Knex. Dat zijn de spullen waarvoor we aan het sparen waren. We hoopten dat we misschien de Lego konden kopen…of zelfs ook Knex…maar nu kunnen we álles wat we graag wilden hebben ook werkelijk aanschaffen. Het duikelrek komt er dus ook! We bedanken iedereen die voor ons gespaard heeft. Het is een fantastisch resultaat!

dsc_0423 dsc_0411